Лятото е сезонът на безкрайните пикници и, разбира се, на 

...
Лятото е сезонът на безкрайните пикници и, разбира се, на 
Коментари Харесай

В квартала съм царица на барбекюто! Имам си една специална марината: спасява и най-жилавото месо, става крехко като ярешко!

Лятото е сезонът на безкрайните пикници и, несъмнено, на  барбекюто. Това ядене е просто невероятно да не се хареса на гостите, изключително в случай че знаете по какъв начин да го приготвите, тъй че да ви молят да споделите рецептата.

Ние сме подготвили за вас една чудесна  марината, с помощта на която  месото става сочно и нежно, и се готви до 2 пъти по-бързо от естественото. Достатъчно е да го мариновате вътре единствено за 40 минути.

Съставки:

2 кг свинско месо

750 гр. лук

1 ч.л.смес от подправки за барбекю

1 ч.л. черен пипер

1 ч.л. кориандър

сол на усет

50-200 мл олио

Приготвяне:

Вземете емайлирана купа и я напълнете с олиото.  олио Изсипете подправките и сол на усет. Обелете лука и го нарежете на четвъртинки, без да изрязвате „ опашките “. Най-малката глава лук нарежете, подправете със сол и изстискайте сока от нея. Добавете целия лук и лучения сок в маринатата.  нарязан лук Нарежете свинското месо на огромни части, в случай че вземете агнешко, по-добре е да го нарежете на по-ситно.  Маринати за барбекю Пуснете месото в маринатата и усърдно объркайте. Лукът, който е на повърхността, обърнете с разрезите към месото и заравнете добре.  Марината за барбекю Оставете месото в продължение на 40 минути да кисне. Маринованото месо нанижете на шиш, като го редувате с парченца лук. Сега можете да го изпечете.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР